Ιουνίου 2024

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Φορολογικές δηλώσεις 2024


 


Ένας μήνας έμεινε για να συμπληρωθεί το Ε1 των φυσικών προσώπων αλλά και να εξοφληθεί η πρώτη δόση του εκκαθαριστικού. Ελάτε σε επικοινωνία με την All Finance για να προγραμματίσετε τη δική σας συνάντηση με την εταιρία μας.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Ευκαιρία καριέρας


 


Στην All Finance αναζητούμε ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν σκληρά και να εξασφαλίσουν το δικό τους αύριο χωρίς όριο απολαβών. Αν είσαι δυναμικός άνθρωπος, αν πιστεύεις στον εαυτό σου και θέλεις να διδαχθείς από τους καλύτερους στην αγορά η εταιρία μας προσφέρει ευκαιρίες καριέρας στους κλάδους της ασφάλισης, των χρηματοοικονομικών, των φοροτεχνικών υπηρεσιών, του κλάδου της διαφήμισης, της ενέργειας και του Real Estate. Έλα τώρα σε επικοινωνία με την εταιρία μας για να ασχοληθείς με τα πιο προσοδοφόρα προϊόντα στην Ελληνική αγορά.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Του Αγίου Πνεύματος θα παραμείνουμε κλειστά !


 



Οι εταιρίες μας One Option Λαΐνης Insurance Agents / All Finance τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, του Αγίου Πνεύματος, θα παραμείνουν κλειστές. Σας περιμένουμε την Τρίτη στα φυσικά μας καταστήματα και στα τηλέφωνα της εταιρίας μας να σας εξυπηρετήσουμε με χαρά.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Φορολογικές δηλώσεις 2024


 

Εσείς υποβάλατε την φορολογική σας δήλωση; Αν όχι τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε τώρα με την All Finance στα τηλέφωνα της εταιρίας μας ώστε να κανονίσετε τη δική σας συνάντηση.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Κοινωνικός τουρισμός 2024


 


Ανοικτή μέχρι την Τρίτη 11/6/2024 θα μείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του κοινωνικού τουρισμού για το 2024. Εσείς μπορείτε να μας καλείτε στα τηλέφωνα του γραφείου μας για περισσότερες πληροφορίες και να κανονίσετε τη δική σας συνάντηση με ένα δικό μας συνεργάτη.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Κοινωνικός τουρισμός 2024


 


Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του κοινωνικού τουρισμού για το 2024. Εσείς μπορείτε να μας καλείτε στα τηλέφωνα του γραφείου μας για περισσότερες πληροφορίες και να κανονίσετε τη δική σας συνάντηση με ένα δικό μας συνεργάτη.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024