Ιουλίου 2024

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Συγχαρητήρια Θοδωρή Τσελίδη!


 


Το πρώτο Ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισίου είναι γεγονός. ο Θοδωρής Τσελίδης κατέκτησε το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο 🏅 στην κατηγορία των 90 κιλών στο άθλημα του τζούντο. Θοδωρή Τσελίδη σε ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Καλή επιτυχία Ελλάδα!


 


Το πολυαναμενόμενο αθλητικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού, οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2024 στο Παρίσι έχουν ξεκινήσει. Οι εταιρίες μας One Option Λαΐνης Insurance Agents και All Finance θέλουν να ευχηθούν στην Ελληνική αποστολή καλη επιτυχία!

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Ευκαιρία καριέρας


 


Ονειρεύεστε μια δυναμική καριέρα στο χρηματοοικονομικό κλάδο; Ελάτε σε επαφή με την All Finance και μάθετε την αγορά από τα πιο έμπειρα στελέχη.

Εξειδικευόμαστε εδώ και χρόνια στον ασφαλιστικό κλάδο, στην ανάπτυξη επιχειρήσεων, στις λογιστικές και φοροτεχνικές λύσεις. Ελάτε μαζί μας ώστε να λάβετε την καθοδήγηση και τις τεχνολογικές λύσεις που χρειάζεστε.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Φορολογικές δηλώσεις 2024


 


Φορολογικές δηλώσεις 2024:

Στις 26 Ιουλίου τελειώνει η προθεσμία για την έγκαιρη υποβολή τους. Καλέστε σήμερα την All Finance και κανονίστε τη δική σας συνάντηση με τους έμπειρους συνεργάτες μας.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Καλές διακοπές


 


Η All Finance σας εύχεται καλές διακοπές και ένα όμορφο καλοκαίρι.

Εμείς παραμένουμε πάντα κοντά σας ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε και μπορείτε να μας καλείτε  στα τηλέφωνα της επιχείρησής μας ή να μας επισκεφθείτε στα φυσικά μας καταστήματα. 

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Φορολογικές δηλώσεις 2024


 


Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι το τέλος του μήνα και 1,9 εκατομμύρια υπόχρεοι δεν έχουν υποβάλλει ακόμα τη φορολογική τους δήλωση. 

Εσείς μπορείτε να μας καλείτε  στα τηλέφωνα της επιχείρησής μας να κανονίσετε τη δική σας συνάντηση και να μας επισκεφθείτε στα φυσικά μας καταστήματα. 

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς



 Άνοιξε σήμερα 12 Ιουλίου η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για τους δικαιούχους των voucher για την ένταξη σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης της περιόδου 2024-2025.

Εσείς μπορείτε να μας καλείτε στα τηλέφωνα της επιχείρησής μας για περισσότερες πληροφορίες είτε να μας επισκεφθείτε στα φυσικά μας καταστήματα. 

Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Λογιστικές - Φοροτεχνικές υπηρεσίες


 


Είστε επαγγελματίας ή ιδιώτης; Η απορία σας ή η λύση στο πρόβλημά σας βρίσκεται στην All Finance. 

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους φοροτεχνική υπηρεσία όπως ενάρξεις, μεταβολές, φορολογικές δηλώσεις, καταχώρηση παραστατικών, μεσολάβηση για συναλλαγές με δημοσίους φορείς. 

Καλέστε μας στα τηλέφωνα της επιχείρησής μας είτε επισκεφθείτε μας στα φυσικά μας καταστήματα. 

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα μπάσκετ!


 



Η εθνική μας ομάδα μπάσκετ κέρδισε τους δύο πρώτους αγώνες στο προολυμπιακό τουρνουά και τώρα χρειάζεται ακόμη δύο νίκες στους επόμενους αγώνες για να βρεθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι τον επόμενο μήνα.

Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Καλό μήνα Ιούλιο!


 



Καλό μήνα Ιούλιο!


All Finance

Επειδή Νοιαζόμαστε!!!

📍 Ηπείρου 66, Σταθμός Λαρίσης

      Παλατιανής 36, Ίλιον

      Αγ.Κηρύκου 42, Ανθούπολη

☎️ 210 82 17 341

      694 546 58 62

      218 218 18 18

🌐 www.all-finance.gr

📧 info@all-finance.gr 

#λογιστικά #φοροτεχνικά #finance #financial #φορολογικέςδηλώσεις #business #οικονομικά #λογιστής #ενάρξεις #μεταβολές #allfinance #agency #economy #businessinsurance #life #protection #ασφαλειες #ιλιον #ilion #περιστερι #peristeri #Αθήνα #athens #oneoptionlainis #tax #advisor