Σεπτεμβρίου 2024

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Αλεξάνδρα Σταματοπούλου συγχαρητήρια!



Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο άθλημα των 50 μέτρων κολύμβησης στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισίου. Συγχαρητήρια!

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Θεοδώρα Πασχαλίδου συγχαρητήρια!


 


Η Θεοδώρα Πασχαλίδου κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο άθλημα του τζούντο στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισίου. Συγχαρητήρια!

Μανώλη Στεφανουδάκη συγχαρητήρια!


 


Ο Μανώλης Στεφανουδάκης κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο άθλημα του ακοντισμού στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισίου. Συγχαρητήρια!

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Νάσο Γκαβέλα συγχαρητήρια!



 Ο Νάσος Γκαβέλας υπερασπίστηκε τον τίτλο του και κατάφερε να κερδίσει το δεύτερο συνεχόμενο Χρυσό μετάλλιο στο άθλημα των 100 μέτρων στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισίου. Συγχαρητήρια!

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Θανάση Κωνσταντινίδη και Λάζαρε Στεφανίδη συγχαρητήρια!


 



Και σήμερα κάτι σπάνιο που δεν βλέπουμε συχνά. Δύο Ελληνικές σημαίες στο ίδιο βάθρο. Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ο Λάζαρος Στεφανίδης το χάλκινο στο άθλημα της σφαιροβολίας στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισίου. Μην χάσετε αύριο Τετάρτη στις 12:00 στην ΕΡΤ2 την απονομή των μεταλλίων στους Παραολυμπιονίκες μας. Συγχαρητήρια!

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Αντώνη Τσαπατάκη συγχαρητήρια!


 


Ο Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο άθλημα της κολύμβησης στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισίου. Συγχαρητήρια!

Κωνσταντίνε Τζούνη συγχαρητήρια!


 


Ο Κωνσταντίνος Τζούνης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άθλημα της δισκοβολίας στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισίου. Συγχαρητήρια!

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Γρηγόρη Πολυχρονίδη συγχαρητήρια!


 


Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άθλημα του μπότσια (το έβδομο παραολυμπιακό του μετάλλιο συνολικά) στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισίου. Συγχαρητήρια!

Θανάση Κωνσταντινίδη συγχαρητήρια!


 


Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο άθλημα της κορίνας στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισίου. Συγχαρητήρια!